STN EN ISO 3386-1/A1: 2010 (64 5445), Mäkké ľahčené polymérne materiály. Stanovenie odporu proti stláčaniu Časť 1 Nízkohustotné materiály (ISO 3386-1: 1986/Amd 1: 2010). Zmena A1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 39 Plasty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A1 STN EN ISO 3386-1: 2001 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3386-1: 1997/A1: 2010
Spracovateľ: Technická komisia: TK 39 Plasty
Keywords: normy