STN EN ISO 14122-4/A1: 2010 (83 3102), Bezpečnosť strojov. Stabilné prostriedky na prístup k strojom Časť 4 Pevné rebríky (ISO 14122-4: 2004/Amd 1: 2010). Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A1 STN EN ISO 14122-4: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14122-4: 2004/A1: 2010