STN EN ISO 14122-4/A1: 2010 (83 3102), Bezpečnosť strojov. Stabilné prostriedky na prístup k strojom Časť 4 Pevné rebríky (ISO 14122-4: 2004/Amd 1: 2010). Zmena A1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A1 STN EN ISO 14122-4: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14122-4: 2004/A1: 2010
Spracovateľ: Technická komisia: TK 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia
Keywords: normy