STN ISO 14015/Z1: 2010 (83 9015), Environmentálne manažérstvo. Environmentálne posudzovanie miest a organizácií (EASO). Zmena 1. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Označenie normy sa mení na: STN EN ISO 14015