STN ISO 14025/Z1: 2010 (83 9025), Environmentálne značky a vyhlásenia. Environmentálne vyhlásenia typu III. Zásady a postupy. Zmena 1. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Označenie normy sa mení na: STN EN ISO 14025