STN ISO 14063/Z1: 2010 (83 9063), Environmentálne manažérstvo. Environmentálna komunikácia. Návod a príklady. Zmena A1. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Označenie normy sa mení na: STN EN ISO 14063
Keywords: normy