STN EN 300 468 V1.9.1: 2010 (87 0468), Digitálne televízne vysielanie (DVB). Špecifikácia informácií o službách (SI) v systémoch DVB - Meniar, Juraj; Legiň, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 300 468: 2009 V1.9.1