STN EN 300 468 V1.9.1: 2010 (87 0468), Digitálne televízne vysielanie (DVB). Špecifikácia informácií o službách (SI) v systémoch DVB - Meniar, Juraj; Legiň, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 80 Rádiokomunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 300 468: 2009 V1.9.1
Názov z disku
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 300 468 V1.9.1 zo septembra 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Juraj Meniar, Milan Legiň. Technická komisia: TK 80 Rádiokomunikácie
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty