STN EN 301 958 V1.1.1: 2010 (87 1958), Digitálne televízne vysielanie (DVB). Interaktívny kanál digitálnej pozemskej televízie (RCT) s viacnásobným prístupom OFDM - Lepiš, Fedor; Legiň, Milan; Meniar, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 301 958: 2002 V1.1.1