STN EN 301 958 V1.1.1: 2010 (87 1958), Digitálne televízne vysielanie (DVB). Interaktívny kanál digitálnej pozemskej televízie (RCT) s viacnásobným prístupom OFDM - Lepiš, Fedor; Legiň, Milan; Meniar, Juraj; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 80 Rádiokomunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 301 958: 2002 V1.1.1
Názov z disku
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 301 958 V1.1.1 z novembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Fedor Lepiš, Milan Legiň, Juraj Meniar. Technická komisia: TK 80 Rádiokomunikácie
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty