STN P CEN ISO/TS 19139: 2010 (01 9352), Geografická informácia. Metadáta. Implementácia XML schémy (ISO/TS 19139: 2007). - Faixová Chalachanová, Jana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 89 Geodézia a kartografia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto predbežná norma obsahuje anglickú verziu technickej špecifikácie CEN ISO/TS 19139: 2009
Táto predbežná norma je určená na overenie
Spracovateľ: Jana Faixová Chalachanová. Technická komisia: TK 89 Geodézia a kartografia
Keywords: normy