STN EN ISO 11990-2: 2010 (19 2017), Lasery a laserové zariadenia. Určenie odolnosti tracheotomických rúrok proti laseru Časť 2 Manžety tracheotomických rúrok (ISO 11990-2: 2010) - Gatial, M.; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11990-2: 2010
Spracovateľ: M. Gatial. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Keywords: normy