STN ISO 4308-1: 2010 [neplatná] (27 0050), Žeriavy a zdvíhacie zariadenia. Výber oceľových lán Časť 1 Všeobecne - Rusňák, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu normy ISO 4308-1: 2010