STN ISO 4308-1: 2010 [neplatná] (27 0050), Žeriavy a zdvíhacie zariadenia. Výber oceľových lán Časť 1 Všeobecne - Rusňák, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu normy ISO 4308-1: 2010
Norma je neplatná od 1. 7. 2022
Táto norma nahrádza STN ISO 4308-1 z augusta 1992 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Rusňák. Technická komisia: TK 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy
Keywords: normy