STN EN 13020 + A1: 2010 (27 8320), Stroje na údržbu povrchov cestných komunikácií. Bezpečnostné požiadavky (Konsolidovaný text). - Volčková, Antónia; Volčko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13020: 2004 + A1: 2010