STN EN 13020 + A1: 2010 (27 8320), Stroje na údržbu povrchov cestných komunikácií. Bezpečnostné požiadavky (Konsolidovaný text). - Volčková, Antónia; Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Zemné a stavebné stroje a motorové vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13020: 2004 + A1: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 13020 z augusta 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Antónia Volčková, Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 23 Zemné a stavebné stroje a motorové vozíky
Keywords: normy