STN EN 50110-2: 2010 (33 2100), Prevádzka elektrických inštalácií Časť 2 Národné prílohy (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN 50110-2 a má postavenie oficiálnej verzie