STN EN 50110-2: 2010 (33 2100), Prevádzka elektrických inštalácií Časť 2 Národné prílohy - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN 50110-2 a má postavenie oficiálnej verzie
Táto norma nahrádza STN EN 50110-2 z augusta 2001 v celom rozsahu. STN EN 50110-2 z augusta 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.3.2013
Spracovateľ: Technická komisia: TK 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom
Keywords: normy