STN EN 60079-29-4: 2010 (33 2320), Výbušné atmosféry Časť 29-4 Detektory plynu. Požiadavky na prevádzkové vlastnosti detektorov horľavých plynov s otvorenou cestou - Studničná, KOnštantína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60079-29-4: 2010