STN EN 60079-29-4: 2010 (33 2320), Výbušné atmosféry Časť 29-4 Detektory plynu. Požiadavky na prevádzkové vlastnosti detektorov horľavých plynov s otvorenou cestou - Studničná, KOnštantína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60079-29-4: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 50241-1 z decembra 2001 a STN EN 50241-2 z decembra 2001 v celom rozsahu. STN EN 50241-1 z decembra 2001 a STN EN 50241-2 z decembra 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.4.2013
Spracovateľ: Konštantína Studničná. Technická komisia: TK 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér
Keywords: normy