STN P CLC/TS 50131-7: 2010 (33 4591), Poplachové systémy. Elektrické zabezpečovacie a tiesňové systémy Časť 7 Pokyny na používanie (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CLC/TS 50131-7: 2010