STN P CLC/TS 50131-7: 2010 (33 4591), Poplachové systémy. Elektrické zabezpečovacie a tiesňové systémy Časť 7 Pokyny na používanie - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 106 Poplachové systémy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CLC/TS 50131-7: 2010
Táto predbežná norma je určená na overenie
Táto norma nahrádza STN P CLC/TS 50131-7 z januára 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 106 Poplachové systémy
Keywords: normy