STN EN 60598-2-20: 2010 (36 0600), Svietidlá Časť 2-20 Osobitné požiadavky. Svetelné reťazce - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60598-2-20 vrátane &&&&&en 60598-2-20: 2010/Cor. Sep. 2010