STN EN 60598-2-20: 2010 (36 0600), Svietidlá Časť 2-20 Osobitné požiadavky. Svetelné reťazce - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60598-2-20 vrátane &&&&&en 60598-2-20: 2010/Cor. Sep. 2010
Táto norma nahrádza STN EN 60598-2-20 z marca 2001 v celom rozsahu. STN EN 60598-2-20 z marca 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.4.2013
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Keywords: normy