STN EN 60704-2-2: 2010 (36 1005), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Skúšobný predpis na stanovenie hluku prenášaného vzduchom Časť 2-2 Osobitné požiadavky na ventilátorové ohrievače - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60704-2-2: 2010