STN EN 60704-2-2: 2010 (36 1005), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Skúšobný predpis na stanovenie hluku prenášaného vzduchom Časť 2-2 Osobitné požiadavky na ventilátorové ohrievače - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60704-2-2: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 60704-2-2 z novembra 1999 v celom rozsahu. STN EN 60704-2-2 z novembra 1999 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.4.2013
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy