STN EN 61029-2-10: 2010 (36 1580), Bezpečnosť elektrického prenosného náradia Časť 2-10 Osobitné požiadavky na rozbrusovačky - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61029-2-10: 2010
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Norma je nahradená normou STN EN 62841-3-10 z decembra 2016. Používať sa môže do 19. 10. 2019
Keywords: normy