TNI ISO/IEC TR 25021: 2010 (36 9792), Technická normalizačná informácia. Softvérové inžinierstvo. Požiadavky na kvalitu a hodnotenie kvality softvérového produktu (SQuaRE). Prvky merania kvality. - Klocok, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto technická normalizačná informácia obsahuje anglickú verziu ISO/IEC TR 25021: 2007