TNI ISO/IEC TR 25021: 2010 (36 9792), Technická normalizačná informácia. Softvérové inžinierstvo. Požiadavky na kvalitu a hodnotenie kvality softvérového produktu (SQuaRE). Prvky merania kvality. - Klocok, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 37 Informačné technológie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto technická normalizačná informácia obsahuje anglickú verziu ISO/IEC TR 25021: 2007
Spracovateľ: Ján Klocok. Technická komisia: TK 37 Informačné technológie
Keywords: normy