STN ISO/IEC 25051: 2010 (36 9792), Softvérové inžinierstvo. Požiadavky na kvalitu a hodnotenie kvality softvérového produktu (SQuaRE). Požiadavky na kvalitu komerčne dostupného (COTS) softvérového produktu a pokyny na skúšanie. - Klocok, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO/IEC 25051: 2006vrátane ISO/IEC 25051: 2006/Cor. 1: 2007