STN EN 10208-1: 2010 (42 1908), Oceľové rúry na potrubia na horľavé tekutiny. Technické dodacie podmienky Časť 1 Rúry podľa požiadaviek triedy A - Kunert, Ľubomír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou EN 10208-1: 2009