STN EN 10208-1: 2010 (42 1908), Oceľové rúry na potrubia na horľavé tekutiny. Technické dodacie podmienky Časť 1 Rúry podľa požiadaviek triedy A - Kunert, Ľubomír; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou EN 10208-1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 10208-1 zo septembra 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľubomír Kunert. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy