STN EN 10208-2: 2010 (42 1908), Oceľové rúry na potrubia na horľavé tekutiny. Technické dodacie podmienky Časť 2 Rúry podľa požiadaviek triedy B - Kunert, Ľubomír; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10208-2: 2009
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 10208-2 zo septembra 2009, ktorá od 1.9.2009 zrušila STN EN 10208-2: 1999
Spracovateľ: Ľubomír Kunert. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy