STN EN ISO 21415-3: 2010 (46 1034), Pšenica a pšeničná múka. Obsah lepku Časť 3 Stanovenie suchého lepku z mokrého lepku sušením v peci (ISO 21415-3: 2006) - Polák, Marián (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovneskou verziou európskej normy EN ISO 21415-3: 2007