STN EN ISO 21415-4: 2010 (46 1034), Pšenica a pšeničná múka. Obsah lepku Časť 4 Stanovenie suchého lepku z mokrého lepku metódou rýchleho sušenia (ISO 21415-4: 2006) - Polák, Marián (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 21415-4: 2007