STN EN ISO 21415-4: 2010 (46 1034), Pšenica a pšeničná múka. Obsah lepku Časť 4 Stanovenie suchého lepku z mokrého lepku metódou rýchleho sušenia (ISO 21415-4: 2006) - Polák, Marián; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 21415-4: 2007
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 21415-4 zo septembra 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marián Polák. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Keywords: normy