STN EN 13587: 2010 (65 7037), Asfalty a asfaltové spojivá. Stanovenie ťahových vlastností asfaltových spojív ťahovou skúškou. - Gillinger, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13587: 2010