STN EN 13702: 2010 (65 7056), Asfalty a asfaltové spojivá. Stanovenie dynamickej viskozity modifikovaných asfaltov metódou kúžeľom a platničkou. - Gillinger, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13702: 2010