STN EN 13702: 2010 (65 7056), Asfalty a asfaltové spojivá. Stanovenie dynamickej viskozity modifikovaných asfaltov metódou kúžeľom a platničkou. - Gillinger, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13702: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 13702-1 z júna 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Gillinger. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Keywords: normy