STN EN ISO 1513: 2010 (67 3007), Náterové látky. Kontrola a príprava vzoriek na skúšanie (ISO 1513: 2010). - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 1513: 2010
Táto norma nahrádza STN EN ISO 1513 zo septembra 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Kočan, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Keywords: normy