STN EN 13445-1: 2010 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 1 Všeobecne - Mráz, Ľuboš; Kálna, Karol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13445-1: 2009