STN EN 13445-1: 2010 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 1 Všeobecne - Mráz, Ľuboš; Kálna, Karol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13445-1: 2009
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 13445-1 z decembra 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľuboš Mráz, Karol Kálna. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Norma je nahradená normou STN EN 13445-1 + A1 zo septembra 2015 v celom rozsahu
Keywords: normy