STN EN 1279-5 + A2: 2010 (70 1622), Sklo v stavebníctve. Izolačné sklá Časť 5 Hodnotenie zhody (Konsolidovaný text) - Kaššová, Jarmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1279-5: 2005 + A2: 2010