STN EN 1279-5 + A2: 2010 (70 1622), Sklo v stavebníctve. Izolačné sklá Časť 5 Hodnotenie zhody (Konsolidovaný text) - Kaššová, Jarmila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1279-5: 2005 + A2: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 1279-5 + A1 z júna 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jarmila Kaššová. Technická komisia: TK 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte
Keywords: normy