STN EN 934-2: 2010 (72 2324), Prísady do betónu, mált a zálievok Časť 2 Prísady do betónu. Definície, požiadavky, zhoda, označovanie a etiketovanie - Dováľ, Martin (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 934-2: 2009