STN EN 934-3: 2010 (72 2324), Prísady do betónu, mált a zálievok Časť 3 Prísady do mált na murovanie. Definície, požiadavky, zhoda, označovanie a etiketovanie - Dováľ, Martin (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 934-3: 2009