STN EN 934-3: 2010 (72 2324), Prísady do betónu, mált a zálievok Časť 3 Prísady do mált na murovanie. Definície, požiadavky, zhoda, označovanie a etiketovanie - Dováľ, Martin; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 934-3: 2009
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 934-3 z apríla 2010, ktorá od 1.4.2010 nahradila STN EN 934-3 z mája 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Martin Dováľ. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Norma je nahradená normou STN EN 934-3 + A1 z januára 2013 v celom rozsahu
Keywords: normy