STN EN 934-4: 2010 (72 2324), Prísady do betónu, mált a zálievok Časť 4 Prísady do injektážnej malty na predpínaciu výstuž. Definície, požiadavky, zhoda, označovanie a etiketovanie - Dováľ, Martin (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 934-4: 2009