STN EN 934-4: 2010 (72 2324), Prísady do betónu, mált a zálievok Časť 4 Prísady do injektážnej malty na predpínaciu výstuž. Definície, požiadavky, zhoda, označovanie a etiketovanie - Dováľ, Martin; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 934-4: 2009
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 934-4 z novembra 2009, ktorá od 1.11.2009 nahradila STN EN 934-4 z decembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Martin Dováľ. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Keywords: normy