STN EN 14224: 2010 (72 7671), Hydroizolačné pásy a fólie. Hydroizolácie betónových mostoviek a iných betónových povrchov vystavených pôsobeniu cestných vozidiel. Stanovenie schopnosti premostenia trhlín. - Gillinger, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14224: 2010